Hoppa till innehåll

BRF Mården

Rävpasset

Vid utflytt

Här finns information för dig som planerar en flytt från Rävpasset:

Bredband

Kontakta GavleNet och säg upp ditt bredbandsavtal. Den som köper din lägenhet kan inte teckna bredband förrän du sagt upp ditt avtal.

Nycklar

  • Kontakta styrelsen minst en vecka före överlåtelse av lägenheten ska ske. Ange namn, personnummer, lägenhetsnummer, adress och datum för överlåtelse. Sker denna kontakt med mindre än 7 dagar kvar till överlåtelse finns risk att nycklarna inte kan överlämnas på överlåtelsedagen. Vänta in svar från styrelsen.
  • Åk till företaget som vi anlitar för nyckelservice och överlämna alla nycklar. De har listor över hur många nycklar som skapats till vardera lägenhet. Om inte rätt antal nycklar lämnas in kommer berörda parter bli informerade för att felet ska kunna åtgärdas.
  • De nya ägarna ska sedan kvittera ut nycklar/taggar och ansvarar för att meddela om det är fler personer i boendet (utöver ägare av objekt) som har rätt att beställa nyckel-/taggkopior till lägenheten eller jourjobb (BRF Mården har Jouravtal).Vid samma tillfälle ändras information för åtkomst till eventuella digitala tjänster föreningen
    har som porttelefon, infotavlor, webbokning och Låsportalen.

Lås & Nyckel i Gävle AB
Strömsbrovägen 31 (Näringen)